❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ 10 ΚΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Όχι, πείτε μου την αλήθεια... Με το χέρι στην καρδιά... Ειλικρινά, πιστεύατε ποτέ πως θα αναρτούσα τέτοια θεματολογία εδώ μέσα? Σε καμία περίπτωση! Απλά, επειδή το θέμα μου είναι αρκετά... άχρηστο, αδιάφορο και κενό περιεχομένου -Αύγουστος βλέπετε!- ήθελα να έχω έναν πιασάρικο τίτλο! Οπότε, αν θέλετε συμβουλές για απώλεια βάρους, λυπάμαι... είστε σε λάθος μέρος!

Εγώ, άχρηστες πληροφορίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας, αν θέλετε μένετε και χάνουμε μαζί τον χρόνο μας, διαφορετικά... πηγαίνετε για τζόκινγκ -απλή και εγγυημένη απώλεια βάρους!-

--Διαβάζεται σε 5 λεπτά--



Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς. (Αγαπώ αρακά!)

Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ. (Άρα τα μυρμήγκια, δεν έχουν δημοσίους υπαλλήλους!)

Κανείς δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο Μότσαρτ. (Πόσα μου δίνεις να στο αποκαλύψω?)

Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος. (Ρεύμα πού βρίσκουν στο ιγκλού?!)

Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού. (Μπλιαχ!)

Τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη. (Τί μαθαίνει κανείς!)

Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του. (Και γιατί δεν βάζουν την ορχήστρα να πολεμά με δοξάρια και πιατίνια?)

Κάθε χρόνο, ο ήλιος χάνει 360 εκατομμύρια τόνους. (Κι εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε 2 κιλάκια!)

Τα κάσιους ανήκουν στην οικογένεια των δηλητηριωδών κισσών. (Το αγαπώ αυτό το δηλητήριο!)

Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα. (Χαρά στο κουράγιο σας, γονείς!)

Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ. (Τη γλιτώσαμε!)

Περισσότερα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, συγκριτικά με τα αληθινά χαρτονομίσματα. (Το πιστεύω!)

Στην αρχαία Αίγυπτο, όταν πέθαινε μία γάτα, ο ιδιοκτήτης της ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει τα φρύδια του, σε ένδειξη πένθους. (Μετά, τη συνήθεια αυτή την πήραν οι ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα!)

Η κύρια βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βουλιάζει κατά μία ίντσα κάθε χρόνο, γιατί όταν χτίστηκε, οι μηχανικοί δεν υπολόγισαν το βάρος όλων των βιβλίων που θα τοποθετούνταν στο κτίριο. (Γιατί, όταν χτίζουν μια πολυκατοικία, υπολογίζουν το βάρος των ενοίκων???)

Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού. (Γι' αυτό λένε πως το νερό κάνει το δέρμα μας να λάμπει?!)

Ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να χωρέσει μέσα στα σύνορα του Τέξας. (Έχουν θανατική ποινή, δεν πάω στο Τέξας...)

Το μοσχοκάρυδο σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις ή και το θάνατο. (Ζητώ την αποποινικοποίηση του μοσχοκάρυδου!)

Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει σε όλη του τη ζωή 27.272,73 κιλά τροφής. Το βάρος αυτό αντιστοιχεί σε 6 ελέφαντες. (Πάμε παρακάτω...)

Το ωμό αγγούρι είναι η τροφή με τις λιγότερες θερμίδες. (Πόσα αγγούρια ισοδυναμούν με 6 ελέφαντες???)

Ένα κιλό λεμόνια περιέχει περισσότερη ζάχαρη από ένα κιλό φράουλες. (Χωρίς λόγια!)

Ένας άνθρωπος βάρους 68 κιλών επαρκεί για το γεύμα 40 κανιβάλων. (Οκ, λιγότεροι θα χορτάσουν με εμένα!)

Η κέτσαπ αρχικά δεν είχε καθόλου ντομάτες. (Αυτό θέλει ψάξιμο... Θέλω λεπτομέρειες...)

Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν υδροκυάνιο. (Και γι' αυτό δεν τα τρώμε προφανώς...)

Εκτός από τον άνθρωπο, μόνο το γουρούνι μπορεί να καεί από τον ήλιο. (Κάποιες φορές μιλάμε για το ίδιο ον!)

Κατά τη συντήρηση του Ηρωδείου το 2006, οι αρχαιολόγοι αφαίρεσαν 27 κιλά τσίχλες, που ήταν κολλημένες στα μαρμάρινα καθίσματα των διαζωμάτων, ακόμη και στις σειρές των επισήμων. (Μασάνε και οι επίσημοι τσίχλες? Σοκ!)

Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που μπορούν να δουν το μπλε χρώμα. (Αγάπες μου! Σε όλα πρωτοπόρες είστε!)

Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της! (Εγώ και να το πριονίσω, νούμερο θα γίνω, όχι σταρ...)

Κάθε μέρα, γύρω στους 10 τόνους αστρικής σκόνης πέφτουν στη Γη. (Χμμμ... Γι' αυτό είμαι όλο και πιο λαμπερή, βρε παιδί μου?!)

Στη Δανία, τα γουρούνια είναι περισσότερα από τους ανθρώπους. (Γιατί στην Ελλάδα, τί νομίζεις πως συμβαίνει?!)

Κάθε ρήγας στην τράπουλα αναπαριστά έναν μεγάλο βασιλιά της ιστορίας: ο ρήγας μπαστούνι τον Δαυίδ, ο ρήγας σπαθί τον Μέγα Αλέξανδρο, ο ρήγας κούπα τον Καρλομάγνο και ο ρήγας καρό τον Ιούλιο Καίσαρα. (Εδώ με το ζόρι ξεχωρίζω τον ρήγα από τη ντάμα και εσύ μπαίνεις σε εξειδικευμένες πληροφορίες...)

Ο Τσάρλι Τσάπλιν (ο αυθεντικός) βγήκε τρίτος σε έναν διαγωνισμό σωσιών του Τσάρλι Τσάπλιν. (Αυτό πάλι, πού το πας?)

Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. (Τα περισσότερα στην Ελλάδα υποθέτω! Δεν εξηγείται αλλιώς!)

Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. (Εσύ ξέρεις...)

Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί. (Όταν τα τρως σαν φρούτο, ή αν στα πετάξουν στο κεφάλι?)

Οι πολικές αρκούδες είναι αριστερόχειρες. (Ποιος ζήτησε σε πολική αρκούδα να γράψει?!)

Οι μισοί περίπου από αυτούς που κάθονται 27 ώρες την εβδομάδα μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ, πάσχουν από μία τουλάχιστον διαταραχή προσωπικότητας! (Α, τώρα εξηγούνται πολλά!)

Το παγωτό εφευρέθηκε στην Κίνα το 1000 π.Χ. (Γι' αυτό και μόνο, θα τους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη!)

Τον 18ο αιώνα στην Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία! (!!!!!!!)

Υπάρχουν 336 λακουβίτσες σε ένα μπαλάκι του γκολφ. (Ο ίδιος αριθμός από λακούβες βρίσκεται ανά τετραγωνικό μέτρο και στους Ελληνικούς δρόμους!)

Κανένα τετράγωνο χαρτί δεν μπορεί να τσακιστεί στη μέση πάνω από 7 φορές! (Εμπρός, ξεκινήστε τις δοκιμές! Εγώ το έκανα: Αλήθεια λέει η έρευνα...!)

Σύμφωνα με πολλούς γνωστούς γενετιστές το ανθρώπινο είδος έχει φτάσει στο απόγειο της εξέλιξης του! (Συγκεκριμένα πριν 3 δεκαετίες που... γεννήθηκα!)

ΠΗΓΗ


Α, περιμένετε! Κάτι ακόμα: Μια υπέροχη προσπάθεια της εκφραστικότατης Κικής μας, είναι στα χέρια μου και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να την ευχαριστήσω και από εδώ και περισσότερο απ' όλα, θέλω να της πω πολλά μπράβο που δίνει την ψυχούλα της σε όλα όσα κάνει! "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" κρύβουν μέσα τους θησαυρούς ανεκτίμητους! Κάθε καλό, Κική μου! (Με click στην εικόνα πηγαίνετε στο blog της!)



*Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή  04/09/2015
Την αγάπη μας!


We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.