❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ!

Πώς να το ξεστομίσω χωρίς να σας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι? Θα το πω μια κ' έξω και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...
Λοιπόν, αν θέλετε να γελάσετε, άδικα ξεροσταλιάζετε εδώ. Αυτόν το μήνα, είχα 2-3 έτοιμες υποψήφιες αναρτήσεις αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως είναι η τελευταία ανάρτηση πριν τον μήνα των Χριστουγέννων! (Ναι!!!!) Κι έχω εδώ και μήνες, έτοιμες φωτογραφίες που όμως δεν σας έχω δείξει! Τώρα έχετε 2 επιλογές: Ή βρίσκετε άλλο blog για να σκάσετε στα γέλια, ή μένετε εδώ και γελάτε με τα... χάλια μου!!!


-- Διαβάζεται σε 3 λεπτά --


Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το Πάσχα, κάπως έτσι:

Στην πορεία, λίγο το ότι βαρέθηκα, λίγο το ότι με τη δουλειά δεν είχα χρόνο, λίγο το ότι με κοιτούσαν όλοι περίεργα όταν... δημιουργούσα(!), έκανα ένα διάλειμμα...

Αλλά έπρεπε να επανέλθω στα "καλλιτεχνικά" δρώμενα για προσωπική μου θεραπεία πρώτα απ'  όλα, γύρω στα μέσα του καλοκαιριού, μετά από άσκημα γεγονότα και ανάμεσα σε πολλές-πολλές ευτυχώς εκδηλώσεις που με βοήθησαν να ξεχαστώ... Και τα ψαλίδια δούλευαν ασταμάτητα!
 

Ώσπου τελικά, τα κατάφερα: 50+ κάρτες ετοιμάστηκαν! Και τί κάρτες! Χριστουγεννιάτικες!
(Πάντως και να ήθελα να συμπεριφερθώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος και να ξεκινήσω τώρα την κατασκευή των καρτών, δεν θα προλάβαινα με τίποτα!) Χρονοβόρες οι φετινές κάρτες αλλά... ξεχωρίζουν και από τις tri-fold cards και από τις side-step cards αλλά και από τις waterfall cards μου! Και το σπουδαιότερο δεν σας το είπα: Οι φετινές χριστουγεννιάτικες κάρτες μας... δεν θα είναι Χριστουγεννιάτικες!
Τί εννοώ? Σιγά να μη σας εξηγήσω τώρα! Θα δείτε την ολοκληρωμένη παρουσίαση στο επόμενο τεύχος στην επόμενη ανάρτηση!


Αλλά επειδή είχα αμελήσει λίγο τα βελονάκια μου, για να τα καλοπιάσω τα "σπίτωσα" σε μια διώροφη θηκούλα που έπλεξα και τώρα νομίζω πως σιγά-σιγά, αρχίζουν να μου στέλνουν σήματα συμφιλίωσης και έμπνευσης! Τα γλυκά μου!


Και μέσα σ' όλα αυτά... τσουπ: Έρχεται κι ένα πακετάκι γεμάτο ομορφιές! Η υπέροχη Σπυριδούλα από το blog "Χειροποίητα Κοσμήματα", αλλά και από το "My Origami", μου έστειλε πανέμορφα βραχιόλια και κρεμαστά για το λαιμό, όλα με διαφορετικές τεχνικές φτιαγμένα και ένα απίθανο origami χελωνάκι για καλή τύχη!!!! Ευχαριστώ τόσο πολύ, κορίτσι μου!!! Να είσαι καλά πάντα! Μην καθυστερείτε καθόλου εσείς: Επίσκεψη στη Σπυριδούλα αμέσως! 

Δεν μπορείτε να πείτε: Γρήγορη η ανάρτηση αυτού του μήνα! Τόσο γρήγορη που ίσως δεν προλάβατε να πιείτε και το καφεδάκι σας. Αλήθεια, εσείς όταν πίνετε καφέ ή το αγαπημένο σας ρόφημα (σε περίπτωση που είστε όπως είμαι εγώ και δεν τα πηγαίνετε καλά με τον καφέ!), κάνετε... έργα τέχνης με το φλιτζανάκι σας και ό,τι έδεσμα βρείτε γύρω σας? Ναι, ξέρω: Με το φαγητό, δεν παίζουμε, αλλά η μορφή τέχνης που σας παρουσιάζω πιο κάτω αποδεικνύει πως τέχνη υπάρχει παντού και σε οδηγεί σε ανεπανάληπτα ταξίδια! 
Εννοείται πως αφορμή για να αναρτήσω τις φωτογραφίες που ακολουθούν στάθηκε το "Ταξίδι ενός φλιτζανιού" που εμπνεύστηκε το Πετράδι μας! 







*Οι φωτογραφίες των φλιτζανιών ανήκουν στην Cinzia, η οποία με μαγεύει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram!



* Αν κάποια ανάρτηση ξεπεράσει τα 200 σχόλια και αναζητάτε το δικό σας, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού: Παρασκευή 04/12/2015
Την αγάπη μας!




167 σχόλια:

  1. Γιούπιιιι!Θα λάβω χριστουγεννιάτικη κάρτα από το έντεχνο λουκούμι μου και θα πετάω από τη χαρά μου?!!!ε?μπαγάσικο!Τι παιδί είσαι εσύ βρε,ατιμούλικο,σπιρτόζικο και εκπληξιάρικο!!!Θαύματα έκαναν πάλι τα καλώς φροντισμένα χέρια σου!:D
    Ντάξει εκτός από τις κάρτες που είμαι σίγουρη ότι είναι υπερπαραγωγή (τι εννοείς δεν θα είναι χριστουγεννιάτικες? :o ) με συγκλόνισε και η θήκη για τα βελονάκια που έπλεξες.Είσαι σίγουρη ότι την έκανες εσύ?Γιατί μου φαίνεται τόσο τέλεια που σχεδόν θα αρχίσω το πλέξιμο!Μπράβο και στην χρυσοχέρα Σπυριδούλα για τα όμορφα πράγματα που σου χάρισε και οι φωτογραφίες του καφέ με τα μπισκότα με ενθουσίασαν πολύ!
    Και αν νομίζεις πως με απείλησες να πάω σε άλλο μπλογκ να σκάω στα γέλια είσαι πολύ γελασμένη...εδώ θα ρχομαι και θα σκάω και στα γέλια και εσένα (δε με ξεφορτώνεσαι με τίποτα όμως) <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα λάβεις! Θα λάβεις! (Είναι ήδη πακεταρισμένη! ;-) )
      Μιραντίνι, όταν λέω πως δεν θα είναι Χριστουγεννιάτικες εννοώ... πως δεν θα είναι Χριστουγεννιάτικες! So simple! (Μη φοβάσαι: Ούτε Πασχαλινές θα είναι!!! :p )
      Καλέ, ναι! Εγώ την έφτιαξα τη θήκη! Δεν είμαι τόσο άσχετη πια! Πάνε οι εποχές που η Ηρωίδα μαμά μου μάζευε ό,τι βελονάκι και νήμα πετούσα κάτω από τα νεύρα μου! Πλέον είμαι... έμπειρη!!! χαχα!
      *Το ελπίζω να μη σε ξεφορτωθώ! Για το καλό σου!!!! :k
      Άντε πάρε μια γερή δόση ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ τώρα με όλη μου την αγάπη και πολλές ολόγλυκες ευχές για ένα Σαββατοκύριακο μούρλια!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ναιιιιι!!! Την πήρα!Είναι τέλεια,δεν είναι Χριστουγεννιάτικη όπως πολύ σωστά μου είπες,αλλά φυσικά τι να περιμένει κανείς από σένα καρδιά μου!Τίποτα δεν μπορεί να περιμένει αφού είσαι τόσο απρόβλεπτη σε όλα σου!Γιαυτό σ'αγαπάω τόοοοοοσο πολύ!Απλά την λάτρεψα!Έχει τις αγαπημένες μου εποχές (δηλαδή όλες) και είναι υπέροχα διακοσμημένη με αγάπη και μεράκι!Το χειροποίητο σουβέρ σου να ξέρεις ήδη χρησιμοποιείται με καφέ όλη τη μέρα και ουίσκια όλη τη νύχτα χαχαχα!Η ευχή σου εύχομαι να πιάσει Γιαννουλάκι μου και αντεύχομαι και σε σας τα καλύτερα των καλυτεροτέρων!Με έκανες πολύ χαρούμενη να ξες! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. "Έχει τις αγαπημένες μου εποχές (δηλαδή όλες)"!!!! αχαχαχαχα! Κλαίωωωωω! (Αν και ήμουν ικανή να δημιουργήσω ακόμα και νέες εποχές! Αποκλειστικά για εσένα! ;-)
      Αμ, πες το έτσι, πουλάκι μου! Τα τσούζουμε? Τα τσούζουμε? Γι' αυτό μου είσαι πάντα μες την τρελή χαρά?! :p
      Να είσαι καλά, βρε Μπισκοτολατρεία μου! Σε νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο! Χαίρομαι που έλαβες τις ταπεινές δημιουργίες μου και που απέξειξα πως δεν είμαι αναμενόμενη!!!! Love u 2!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Βρε, έχω μείνει άφωνη με τα ταλέντα σου!
    Τι καταπληκτικές κάρτες είναι αυτές! Και η θήκη! Τυχερός αυτός που θα σε πάρει! Χρυσοχέρα μου!
    Πολύ όμορφα τα δωράκια της Σπυριδούλας και φυσικά ακολουθώ τώρα κι εγώ την Cinzia!
    Ωραία που μας έβαλες λίγο στο κλίμα των Χριστουγέννων με τις μη χριστουγεννιάτικες κάρτες σου!
    Σμουτςςς πολλά αλλά από μακρυά γιατί γκουχ γκουχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι! Έτσι! Πες κι άλλα! Εκθείασέ με!!! :p
      Να τα ακούσει αυτός που θα με πάρει, να πάρω δρόμο εγώ μετά! (Για να τρέξω να βρω νυφικό, καλέ! Τί σκέφτηκες???! ;-) )
      Η Σπυριδούλα μας μεγαλούργησε, όπως και η Cinzia!
      Πολύ χαίρομαι που μπήκες σε xmas mood με τις μη χριστουγεννιάτικες κάρτες μου! χαχα!! ^_^
      Να είσαι καλά, Demi μου και περαστικούλια!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. εγω παλι, σκέφτομαι:μήπως είναι...προσκλητήρια για κάτι....μοναδικό;

      Διαγραφή
    3. Όχιιιιιιιι!!! Στ' ορκίζομαι, Βαρβαρούλα μου!!! Δεν είναι!!!
      (Μην τα λες αυτά κάτω από σχόλιο της Demi!!! Έχει βαλθεί να με παντρέψει!!! χαχα!!!) <3

      Διαγραφή
  3. Τι χρυσοχέρικο κορίτσι είσαι εσύ :k !!!! Οι καρτούλες απίστευτες <3 ! Ούτε σε δυο ζωές δεν θα σκεφτόμουν να τις κάνω έτσι :D Καλέ εγώ όταν πίνω το καφεδάκι μου χαζεύω κυριολεκτικά στην οθόνη του υπολογιστή.... γιαυτό φαίνεται τελευταία στερούμε δημιουργίας :P Υπέροχα τα καφεδάκι ;) Πλάκωσα και τα emotion επειδή τα βλέπω μπροστά μου και πολύ μου αρέσουν <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι!!! Κι εγώ παρασύρομαι και βάζω κάμποσα φατσάκια, αλλά είναι γλυκούλικα, μωρέέέ!!! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύύύ, για τα καλά σου λόγια, παλαβιάρα μου, αλλά θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου στο θέμα της δημιουργικότητάς σου: Δεν μπορεί... όλο και με κάτι θα καταπιάνεσαι! Τόσο δημιουργικός άνθρωπος, όσο είσαι εσύ, δεν επαναπαύεται εύκολα!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Κατερινούλα! Καλό Σαββατοκύριακοοοο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Εσυ κοριτσι μου δεν μπορεις να μεινεις μακρια απο τις ομορφιες που φτιαχνουν τα χερια και το μυαλο σου, εγω παντως σε καμαρωνω πινοντας τον καφε μου, πολλα πολλα φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Προσπαθώ, Μαιρούλα μου!! Έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου, αλλά χαίρομαι που μου δίνετε ώθηση!!! :-)
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μες τη γλύκα! Σε ευχαριστώ πολύ!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
  5. Γιάννα μου γεια στα χέρια σου για όλα!!! Με την ανάρτηση σου αυτή απόλαυσα τον καφέ μου τόσο ευχάριστα σήμερα... Ευτυχώς η μικρή μου ξύπνησε χωρίς πυρετό και πετάω από χαρά!!! Θέλω να δω τις κάρτες σου καλύτερα! Η θήκη για τα βελονάκια είναι άπαιχτη... Η Σπυριδούλα χρυσοχερα σαν εσένα και η Cinzia απλά υπέροχη!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις όμορφες διαδικτυακές βόλτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, κι εσείς με πυρετό ήσαστε αυτές τις μέρες?! Περαστικούλια στην Αναΐς!
      Την τελική μορφή της κάρτας, θα τη δείτε τον επόμενο μήνα!! (Έτσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία, μοναδικό και λατρεμένο μου κοινό!!! ;-) )
      Εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αστέρι μου!!! Να είσαι καλά και να περάστε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  6. Παιδί μου κάτσε και δημιούργησε με την ησυχία σου!! Κι επειδή σε κοιτάζουν περίεργα..τι; Δεν κατάλαβα!!
    Πολύ μου άρεσε που τα είχες όλα οργανωμένα τακτοποιημένα, α ρε Γιάννη τι κορίτσι πήρες νοικοκυρά!! :)
    Και δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι έχεις φοβερά ωραιότατα χεράκια,δάχτυλα!!
    Φαντάζομαι τι κάρτες υπερπαραγωγή θα ετοιμάζεις πάλι!!
    Να θου πω κάτι;; Το είχα αποφαθίθει!!

    Καλημέρααα φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, δημιουργώ! Δεν το συζητάμε αυτό! Απλά, προβληματίστηκα λίγο επειδή αρχές Ιουνίου, με όλα τα χαρτόνια στην αυλή με κοίταζε περίεργα ακόμα και η νονά μου! (Και να σημειωθεί πως η νονά μου με έχει προσπεράσει στη διαδρομή για το... ψυχιατρείο! :p )
      Ώπα: Δεύτερο κρούσμα σήμερα!! Α, ρε Γιάννη!!! (Τί κορίτσι έχεις που χρυσοπληρώνει τόσα άτομα να της λένε τόσο όμορφα πράγματα!!!)
      Αχ, πολύ χαίρομαι με το κομπλιμάν για τα δάχτυλά μου!!! Τα υπέρ-αγαπώ τα δάχτυλα μου! (Ε, αφού δεν είμαι 2μετρη, φυσική κοκκινομάλλα με καταγάλανα μάτια, είπα να εστιάσω στα δάχτυλα!! ;-) )
      Σε ευχαριστώ πολύύύ΄, ομορφιά μου! Περισσότερες κάρτες... προσεχώς! Τώρα πρέπει να σε αφήσω γιατί... "θα με τσιμπήσουν τα ακάρεα!!!" :D
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα και ολόγλυκα, σαν εσένα!
      Καλό Σαββατοκύριακοοοοο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. Γιάννα μου είσαι απίθανη λέμε.....
    Οι κάρτες μούρλια αλλά κι όλα τα υπόλοιπα
    πανέμορφα και με χάρη μεγάλη παρουσιασμένα!!!!!!!!!!!!
    Καλά να είσαι γλυκιά μου και εις το επανιδείν

    φιλάκιαααααααααααα ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Ελενάκι μου! Είσαι πολύ γλυκιά!
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!
      Σε φιλώ πολύ! Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Υπέροχες οι κάρτες, ο καφές και το φανταστικό ψαράκι. Τα θέλω όλα μα όλα. Εκπέμπουν μια χαρά, μια εντελώς κοριτσίστικη διάθεση και ξενοιασιά. Σ'ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας και οι δυσκολίες μας παίρνουν δύναμη από την γλυκιά σου ανάρτηση. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, γλυκιά μου πλεκτο-φίλη, χαίρομαι που πέρασε προς τα εσάς κύμα χαράς και ξεγνοιασιάς, παρόλο που δεν ήταν από τις συνηθισμένες αναρτήσεις μου! Ευχαριστώ πολύ-πολύ για τα καλά σου λόγια!!! :-)
      Να είσαι καλά και να περάσεις ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  9. Μετά το Πάσχα;;; Τι λες βρε θηρίο;;;; Ούτε στην άκρη του μυαλού μου δεν είναι τότε τα Χριστούγεννα. Υπέροχες φαίνονται, όπως υπέροχη είναι η πλεκτή σου θήκη!!!! Να ευχαριστηθείς τα δωράκια σου!!!!! Χέρι καλλιτέχνη !!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Επειδή το Πάσχα δεν μου πηγαίνει καθόλου, ξεκινώ τότε να φτιάχνω τα Χριστουγεννιάτικα!! (Καλά, μη νομίζεις: Οι μεγαλύτερες αναποδιές στη ζωή μου, Χριστούγεννα έχουν συμβεί κι έτσι πιστεύω πως... ξορκίζω το κακό! ;-) )
      Σε ευχαριστώ πολύ, Κατερινάκι μου!!!
      "Χέρι καλλιτέχνη"????? Κοκκινίζω!!!!! ^_^
      Σε φιλώ πολύύύύύύύύύύύύ!!! Καλό Σαββατοκύριακο, υπέροχό μου πλάσμα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  10. ΤΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ!!!!Ουπς κορίτσι ήθελα να πω.
    ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ,πόσο προνοητική μπορεί νάσαι;;; και πόσο καλόγουστη επίσης...κρίνω απο τις επιλογές του καφέ.
    ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΣΟΥ,ΡΟΥΦΙΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ!!!
    Σ αγαπώ γιατί ΔΕΝ μου μοιάζεις, στόχω πει;;;;;
    Φιλάκια άπειρα,φουλ στη λουκουμόσκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μυρμηγκάκι", "Trident"! Δεν θα ξέρω πού να πρωτογυρίσω όταν με φωνάζουν! (Όπως άλλοι το παθαίνουν με το "κύριε πρόεδρε"! ;-) )
      *Λέγε ό,τι θέλεις: Εγώ θα ήθελα να σου μοιάζω! Έστω και λιγάκι! Να, για το γ@mwto της υπόθεσης!!! :-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Χαρουλίτα μου! Να ξέρεις πως όλα αυτά που μου γράφεις ή που θα με κάνουν να κλαίω από τα γέλια, ή από τη συγκίνηση! (Τώρα είμαστε στη δεύτερη κατηγορία!)
      Να σημειωθεί πως είμαι πολύ ευσυγκίνητη τον τελευταίο καιρό!!
      Σε φιλώ πολύ-πολύ (πολύ λέμε!) και να ξέρεις πως η αδυναμία που σου έχω δεν είναι απλά τρελή, είναι θεόμουρλη!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!!! Αμέέέέ!!!
      <3 :k <3 :k <3

      Διαγραφή
    2. Κατ αρχάς μία διευκρίνηση: δεν σ ονόμασα εγω Trident! Αυτά τα πεζά "τοπωνύμια" είναι ειδικότητα Βιλλιώτη ;) Οπου ούτως ειπείν 'με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θ αλληθωρίζεις"... βγάλε μόνη σου τα συμπεράσματα,γιατί είσαι και φτάξυπνο,μη μου βασκαθείς!
      Οσο γι αυτήν την ακαταμάχητη έλξη...,ία έφεση τσου θεόμουρλους την έχω ανέκαθεν.Δεν το έχω κοιτάξει μέχρι τώρα,αλλά έπαιρνα μεγάλες ηλικίες,τώρα που κατεβαίνω επικίνδυνα κλάση ,πρέπει κάτι να κάνω να σας προστατεύσω.
      Θα σ ενημερώσω για την αποθεραπεία :k:k:k<3<3<3
      Kι εγω σ αγαπώ τρελά,αλλά τώρα εκτός της Σοφίας έχουμε και τη Βιλλιώτη να προσέχουμε,σσσσσσσσσσσσσ

      Διαγραφή
    3. αααααα και πούσαι(τρίτωσε το κακό) δεν θέλω πολύ υγρασία,χθες αγόρασα αφυγραντήρα και βαρέθηκα να τον αδειάζω ;)
      Σμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτςςςςςςςςςςςς(βεντουζωτό)

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχα!!! Ειλικρινά πιστεύεις πως υπάρχει ανάγκη για προστασία???! Σε καμίίία περίπτωση!!! ^_^
      Οπότε, απαρνούμαι πανηγυρικά την αποθεραπεία!!!! ;-)
      (Οκ, θα είναι το μυστικό μας αυτό!!! Σςςςςςς! Μη μας ακούσουν!) :k

      Διαγραφή
    5. "...με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θ' αλληθωρίζεις" δεν έγραψες? Ε, τώρα πήρα είδηση πως είχε κι άλλο σχόλιό σου πιο κάτω!!!
      Οκ, δεν προσθέτω άλλη υγρασία!! -Καλά, δεν παίνω κι όρκο! Εκεί που δεν το περιμένω, έρχεται!!!-
      (Κι εδώ χαμός γίνεται, πέρα από την πλάκα! Τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα τον αδειάζουμε τον αφυγραντήρα!!!)
      Ανταποδίδω τα ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ χωρίς το παραμικρό ίχνος υγρασίας!!!
      Θεόστεγνα!!!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    6. Αν νομίζετε πως επειδή απέχω δεν βλέπω αυτά που πρέπει και θέλω...γελιέστε! Είδα πως με είπες πεζή Χαρουλίτα... ενώ που εσείς μιλάτε για αφυγραντήρες... πολύ λογοτεχνικό!

      Διαγραφή
    7. χαχα! Είναι που είμαστε τενίστριες, βρε Μαράκι και η υγρασία μας κάνει κακό!!!! Γι' αυτό!!! ;-)

      Διαγραφή
    8. Είναι που είμαι εγώ καλός άνθρωπος και συνεχίζω να σας αγαπώ και να σας έχω αδυναμία... αλλιώς... αν ήταν άλλη στη θέση μου...

      Διαγραφή
    9. Τελικά δε μπορώ πουθενά να μην παρακολουθούμαι... Τι τραβάμε κι εμείς οι τενίστριες!
      Μην παραείσαι καλός άνθρωπος γιατί ο καλός καλό δνε έχει,πάρε παράδειγμα εμένα

      Διαγραφή
    10. Δεν σε παρακολουθώ καλέ... ήταν τυχαίο!

      Διαγραφή
    11. καλά! εσύ κι η Βουγιουκλάκη...
      Πάμε να ιδιωτεύσουμε κι ας αφήσουμε την δημόσια παράσταση,σούργελα καταντήσαμε

      Διαγραφή
    12. Μήνυμα προς Ρουλάκι: Βλέπεις: Εγώ δεν έκανα τίποτα!
      Το στασίδι είναι ολοδικό σου!!!
      ;-)

      Διαγραφή
    13. Χαρουλίτα και Μαράκι, απαιτώ να δω κοινή σας ανάρτηση!!!
      Please!!!!

      Διαγραφή
    14. Χαρουλάκι το κοινό μας έχει απαιτήσεις! Δεν ξέρει πως πρώτον το έχουμε κάνει στο παρελθόν, με ιδιαίτερο τρόπο και πως δεν το'χουμε επίσης σε τίποτα να το ξανακάνουμε...χαχα.

      Διαγραφή
    15. Είσαι μεγάλος διάολος μικρό!
      Οντως τόχουμε ξανακάνει και μας επανέφεραν στην τάξη,αλλιώς ακόμα θα παλεύατε να μας ξεχωρίσετε,αλλά δε χάνουμε τίποτα να το ξανακάνουμε.πιό σούργελα δεν γίνεται να γίνουμε,έχουμε εξαντλήσει τα περιθώρια ;) Στη διάθεση λοιπόν του κοινού μας,χαχα

      Διαγραφή
    16. A!!!! Σοκ!!! Αλήθεια???!!! (Θα 'χει πλάκα να έχω διαβάσει και το post και να έχω σχολιάσει κιόλας!!! Οκ, με γυροφέρνει ένα αλτσχάιμερ, αλλά... ... ...)
      Ας έρθει και το δεύτερο μέρος (μέχρι να θυμηθώ ή να πρωτοδιαβάσω το πρώτο μέρος!!!!) ;-)

      Διαγραφή
    17. με πόρτες δε λειτουργώ,παρά μόνο στο τάβλι. Ας βάλει κανένα σπιρτόζικο θέμα η μεγαλειότητά της,γιατί πως να συγκριθώ μαζί τηηηηηηηηηηηηηηηηης;;;;; Αδω (οχι Αδης) καλέ

      Διαγραφή
    18. Θα φιλοτιμηθεί καμιά σας να μου στείλει το link της κοινής ανάρτησης ή θέλετε να με τεστάρετε και να ψάξω μόνη μου???!!!
      Αύριο όμως!!! Αν βρω την ανάρτηση, χρειάζεται μελέτη!!!!
      ;-) (Μάλλον!)

      Διαγραφή
    19. Θυμάμαι πως ήταν Πάσχα... τώρα ποια χρονιά... βοήθα Χαρουλάκι να καταλάβει το παιδί τι έγινε.

      Διαγραφή
    20. Μπράβο με το φιλί τση Ανάστασης εμείς καναμε αλλαξοτέτοιες.
      Πασχαλιές πάντως κόψαμε
      https://www.youtube.com/watch?v=DBTN6hnuVWE
      Παιδί με αλτσχάιμερ πρώτη μου φορά!Σε καλό μας νάναι...φωτιές που μας άναψες συριανολούκουμο,άστα...ψάχνουμε θέμα συμπαραγωγής. Απο τις πόρτες μας βλέπω σε πλακωτό (πάντα με ταβλαδόρικους όρους ομιλώ)

      Διαγραφή
    21. Το βρήκα!!!!!!! 12/04/2012
      Αλλα θα.... εντρυφήσω αύριο!!!
      Τώρα πάω για νάνι!!!
      Καλο ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
    22. http://pnoestexnis.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html#.Vj3PHLfhDIU κι εδώ η αντίστοιχη δική μου...χαχαχα...κάναμε μεγάλο μπλέξιμο...αν δεν καταλάβεις ζήτα βοήθεια.

      Διαγραφή
    23. Τς! Τς! Τς! Είστε.... είστε... απερίγραπτες! Στην καλύτερη περίπτωση, απερίγραπτες!!!! :D
      αχαχαχαχα! Τί πήγατε και κάνατε, βρε 'σεις?!
      Χαρουλίτα, λες να μη γνωριζόμαστε τότε? Είναι ακόμα πιο φρέσκια η γνωριμία μας? (Ευτυχώς δηλαδή! Γιατί αν είχα σβήσει από τη μνήμη μου αυτό το σετάκι αναρτήσεων, κάτι δεν θα πήγαινε καλά!)
      Πάντως, επειδή έχουμε τελειώσει και μια "Ιστορία της Τέχνης" (Μπούρδες! Μάθημα επιλογής το είχα στο Λύκειο! Εγώ και άλλα 2 άτομα!), θα αναγνώριζα αμέσως την μπαγαποντιά σας! (Και μετά ξύπνησα!)
      Όχι, σοβαρά τώρα! Ήταν απίθανο αυτό που κάνατε! -Και στα σοβαρά του και στα χαλαρά του!- Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επαναληφθεί! (Αλλά να ξέρω εκ των προτέρων τί γίνεται! Ε, όχι να σας δώσω την ιδέα και να να μου "τη φέρετε" κι εμένα!)
      *Σας βρίσκω και θέμα, αν θέλετε!!! :p
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    24. Απα...πα..πα τι πολυλογία εχει πεσει εδώ μεσα βρε κορίτσιααααααααα δεν σας προλαβενω λεμε ..αλλαξατε στεκι; ριξτε και κανενα σημα προς τα κατω... να πητε ..εδώ ειμαστε μην μας ψαχνεις... εεεεεε μαααα !! ευτυχως που η αλτζχάιμερ με αφησε για λιγο... και θυμήθηκα την πρωτη Παρασκευη.... και όλο σκεφτομουν .... τι ηθελα να κανω... τι ηθελα.... φτου να μην το θυμαμαι...και να τωρα που πρεπει να κατεβω 100 εκατόοοοοοοοοοο σκαλοπατια....ωχ... σχόλια ηθελα να πω... .δεν με λυπάστε; αντε να κατεβω .. παω να σχολιασω τα χάλια σου...!!! μετα θα μπω και στα λινκ ... ξερεις ποια ε; φιλουρες προς το παρον.... καλα μην φωναζεις κατεβαινω......

      Διαγραφή
    25. xaxaxa! Ήταν μια εποικοδομητική κουβέντα, Ρουλίτσα μου!!! Δεν ήταν πολυλογία!!!
      Τί είναι 100 σκαλοπατάκια? Γυμναστικούλα για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! (Ξανά!!)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Καλέ Συριανάκι, κάνεις εσύ ανάρτηση και θα πάμε αλλού ??? Πας καλά?? Εδώ θα θρονιαστούμε και θα σε διαβάζουμε μέχρι να βγάλουμε ρίζες !! Εσύ παιδί μου είσαι απόλαυση και χαρά της ζωής !!! Άσε που θα μας φάει η περιέργεια για τις κάρτες.... αφού δεν είναι Χριστουγεννιάτικες τι είναι καλέ ??? Η θηκούλα για τα βελονάκια όλα τα λεφτά !!! Και τα δωράκια σου χάρμα !!!! Μας λείπεις, μας λείπεις, μας λείπεις !!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω! Μα γιατί σας λείπω? Αφού όλη μέρα μαζί σας είμαι! Κανονικά θα έπρεπε να με βαριέστε!!! ;-)
      Υπομονήήήήήήήή!!! Οι καρτούλες στην ώρα τους!!! (ή μήπως λίίίγο νωρίτερα??? Θα δείξει!!!) Άπλωσα αρκετό μυστήριο στην ατμόσφαιρα??? χαχα! :-)
      Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, Ράνια μου!!!! Μου τονώθηκε το ηθικό: Δεν έχω παράπονο!!! χαχα!!!
      Φιλάκια, κορίτσι μου! Καλό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. c'est très mignon!
      merci de ta visite, je laisse des voeux pour un excellent weekend :)
      Angie

      Διαγραφή
    3. Merci! Vous êtes très gentil!
      Bon week end!
      Câlins et bisous!
      <3

      Διαγραφή
  12. Βρε τριδυμολουκουμάκι, εσύ δεν άφησες χάρη για χάρη που να μην την βούτηξες. Και πανέξυπνη είσαι, και όμορφη είσαι, και ζούπερ χιούμορ έχεις, και υπέροχα δημιουργική επίσης, και γούστο/αίσθηση του ωραίου έχεις (βλ ότι έχεις φίλη εμένανε!!!), και φίνα δάχτυλα έχεις (αστέρι η μουσικοσυμπεθέρα μου!!!)... άφησες τίποτα και για εμάς τους υπόλοιπους;;; Εντάξει, τι να λέμε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
    Τα λάτρεψα ό λ α. Όλα όμως;!;! Μα τον Τουτάτη! Να χαρείς τα δωράκια σου, υπερταλαντούχο κι αεικίνητο πλασματάκι μου. Α! Κι οι φωτογραφίες, όπως θα είδες, της Cinzia τιμήθηκαν δεόντως. Καλά που σ' έχουμε και μας ανοίγεις τα στραβά και μας μαθαίνεις.
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ (σε πρόλαβα, φςςςς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Παν-έξυπνη" αλλά σκέτο "όμορφη"? :$ Χμμμ... Καλάάάά! (Ας το προσπεράσω αυτό!!!)
      Ε, αν δεν είχα και αίσθηση του ωραίου, ένα τίποτα θα ήμουν, θα είχα καταστραφεί!!! Από οντισιόν σας έχω περάσει όλες πριν μπείτε στη ζωή μου! Μία προς μία! Και η πτέρυγα της ψυχιατρικής κλινικής χρειάζεται άμεση επέκταση!!! :p
      Αλλά όχι και δεν άφησα τίποτα για εσάς: Για ποιον τα κάνω καλέ όλα? Για ποιον τρέχω από το πρωί μέχρι τα βράδυ? Για ποιον με τρώει ο ήλιος και το αγιάζι? Για εσάς όλα!! Όλα!
      Για να έχετε πατήματα να με... κανακεύετε!!! ;-)
      Αμαζονο-τρελοκομείο μου, σε λατρεύω πολύύύύύ!!!
      Thanks για όλα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! (Ορίστε! Δεύτερη και καταϊδρωμένη το έγραψα!!!)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  13. Τις κοιτώ τις ξανά κοιτώ, άκρη δε βγαζω Γιαννα μου.
    Περιμενω με αγωνια την επομενη αναρτηση σου.
    Η θηκη υπεροχη και πολυ βολικη.
    Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Και με το δίκιο σου, Ρένα μου!
      Μην ανησυχείς: Θα λυθούν οι όποιες απορίες στην επόμενη ανάρτηση!!!
      Σε ευχαριστώ πολύύύ!!! Να είσαι καλά και να απολαμβάνεις τη στιγμές με την Ευγενούλα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  14. Τελικά είσαι κρυφό ταλέντο αλλά και πολύ οργανωμένη σε βρίσκουμε,Γιάννα!!!!Καταπληκτικές οι καρτούλες σου και με πολύυυυ δουλειά!!!!!όσο για τη θήκη των...βελονακίων τι να πούμε ,ξεδίπλωσες ένα ακόμη ταλέντο σου!!!Το ότι άρχισες τόσο νωρίς τις κάρτες δεν μας παραξενεύει ,εμείς από τον Φεβρουάριο ξεκινήσαμε τα ...χριστουγεννιάτικα στολίδια του δέντρου(του φετινού που ΘΑ στολίσουμε) και τον Μάρτιο τα είχαμε έτοιμα,άρα μη φοβού δεν είσαι η μόνη!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, πού να συγκριθούν αυτά τα ταπεινά που φτιάχνω εγώ με τα οσκαρικά δικά σας θαύματα?! Και τις καρτούλες που παρουσιάζω μια φορά το χρόνο, με πολύ άγχος το κάνω! :-)
      Α, εσείς είστε ακόμη πιο προνοητικές!!!
      Μα, το πιστεύω: Όταν σου έρθει η έμπνευση για κάτι, κάνε το εκείνη τη στιγμή! (Κι ας σου φανεί χρήσιμο σε ένα χρόνο! Τί έγινε?!)
      Σας φιλώ πολύ και τις δύο και σας ευχαριστώ για τα όμορφα λογάκια σας!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  15. Είσαι που αυτό που λέμε...by far!
    Μακράν πρώτη και πανέτοιμη με τις καρτούλες σου...
    Θυμάμαι πως κάθε χρόνο κάνεις τις προετοιμασίες σου νωρίς-νωρίς..!
    Τώρα μάλλον πρέπει να πω... "Και του χρόνου!"
    Περιμένω την επόμενη ανάρτηση για να δω το αποτέλεσμα του κόπου σου, κοριτσάκι μου...
    Η θήκη ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!! Μπράβο σου!! Το χρώμα τέλειο και τα βελονάκια στρατιωτάκια στις επιθυμίες σου!!
    Η Cinzia, σε απλά ελληνικά, μαγεύει...
    Να περνάς όμορφα, να γελάς, να δημιουργείς, να χαίρεσαι...
    Πολλά φιλιά....♥
    **Aννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι "by far", η άτιμη! Είμαι!!! Τί να κάνω? Έμφυτο το έχω!!! χαχα!
      ;-)
      Καλά, κάτι μου λέει πως δεν θα περιμένεις μέχρι τον επόμενο μήνα για να δεις τις κάρτες, αλλά ευχαριστώ που δηλώνεις προσήλωση και υπομονή!!! ^_^
      xixi! Η θηκούλα με έχει σώσει και όσο για το χρώμα, ομολογώ πως ήταν αυτό που είχα σε μπόλικη ποσότητα, οπότε... το αξιοποίησα!!!
      Σε υπέρ-ευχαριστώ Αννούλα μου!!! (Ελπίζω να σας έχει εκπαιδεύσει το γατουλινάκι!!! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  16. Αστέρι γλυκό, με τις ευαισθησίες σου και την καλαισθησία σου!
    Να πω χαράς την υπομονή σου;
    Εγώ δεν θα τα κατάφερα ποτέ με τις χειροτεχνίες...

    Φιλιά πολλά και θα περιμένω τη συνέχεια της έκπληξης!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με δουλεύεις???? Εσύ κάνεις ολόκληρα έργα τέχνης στην κουζίνα! Μας τρέχουν τα σάλια πριν καν δούμε τις φωτογραφίες ή δοκιμάσουμε τη συνταγή σου! Και λες σε εμένα "χαρά στην υπομονή μου?" Ε, όχι δα!
      Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου, καλλιτέχνη μου και λέγε ό,τι θέλεις εσύ!!!
      Ευχαριστώ τόόόόόσο πολύ Ζαμπία μου! Πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  17. Ήρθα που λες το μεσημέρι ( πτώμα , σε διάβασα αλλά δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω - και τώρα με το ζόρι το κάνω) ε και μια και ήρθα έμεινα κι έπαιζα τα μπαλάκια. Μη δω μπαλάκια εγώ ☺
    Καθείς με τα ταλέντα του κι εσύ με τις κάρτες και το πλέξιμο σου! Γιεεεε. Ξεχωρίζεις και από το σωρό βρε!
    Πωπω πρέπει να οργανωθώ και να αρχίσω Χριστουγεννιάτικα ε;
    Μιλ μερσί για την υπενθύμιση!
    Φιλούσκια! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πες μας να σου δώσουμε και βαρέα και ανθυγιεινά που ήρθες (2 φορές) για να μας αφήσεις σχόλιο!!! ΜΜΜΜΜ... Μωρέ τί μας λες! Θα σου έχουμε και υποχρέωση! (Θα αυξήσω και την τιμή στις μπάλες: 75€ το κάθε πάνω-κάτω! Αμέ! Να μάθεις! :p)
      (Έχω κι άλλα ταλέντα αλλά τα κρατάω κρυφά για να μη σας κομπλάρω!! ;-) )
      Πες μου πως ξέχασες πως πλησιάζουν γιορτές!!! Άμα λέω εγώ για αναθυμιάσεις, δε με ακούς! Δε σε φοβάμαι πάντως: Άνετα προλαβαίνεις μέσα σε 1,5 μήνα να διοργανώσεις 2 ακόμη Συμπόσια, 3 Αλλαξέ το και να ντεκουπάρεις Χριστουγεννιάτικα εσωτερικά και εξωτερικά, ολόκληρο τον Πύργο! (Τον δικό σου κ' την περιοχή μη σου πω! Σε έχω ικανή! :D )
      Ά, ρε μπουκλάκι!!!! Καλή ξεκούραση, κορίτσι μου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και άκρως χαλαρωτικά!!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. E, ναι! Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι προετοιμασίες των χριστουγεννιάτικων καρτών άρχισαν από το Πάσχα! Τόση και τέτοια παραγωγή θέλει προετοιμασία!!
    Εγω πάλι την τελευταία ώρα ό,τι κάτσει.... τι να λέμε τώρα, από οργάνωση μηδέν!
    Με το καλό όοοολες οι προετοιμασίες!!
    Φιλάκια!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου, η αλήθεια είναι πως θέλουν προετοιμασία οι άτιμες! Ειδικά οι φετινές με... αποτελείωσαν! (Αφού πέρασε από το μυαλό μου να τις χρεώνω κιόλας! Ε, τόσο κόπο έκανα!!! :p )
      *Αστειεύομαι!!! Μην ψάχνει για ταχυπληρωμή κανένας μέσα στο φάκελο!!! ;-)
      Thank you! Thank you!
      Φιλάκια πολλά, κοριτσάρα μου!!! Να είσαι καλά πάντα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  19. Κοριτσάρα μου!!!!
    Καταρχας ωραιο δαχτυλιδι
    χεεχεχε
    Να χαρεις τα υπεροχα δωρακια σου
    Πολλες καρτουλες καλε
    Εχεις πολλους φιλους εσυ!!!
    Και βελονακι;
    Μα τι γινεται με σενα;
    Θεραπεια μετα δημιουργιας;
    Ωραιο αυτο!!!
    Θα κουραστηκες βεβαια αλλα σιγουρα θα νιωθεις ομορφα τωρα
    Και εμεις φυσικα με σενα
    Μικρη αναρτηση, μεγαλη αγαπη και ομορφες δημιουργιες.
    Τα φιλια και την αγαπη μου ολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Το χελωνάκι??? Ε, δε μπορούσα να το κάνω να φαίνεται καλύτερα! Το έχω αδικήσει πολύ το καημένο και το πήρα στο χέρι μου για να το... ανυψώσω! Ειλικρινά είναι τόόόόσο καλοφτιαγμένο κι εγώ το χαντάκωσα στη φωτογράφιση...
      Ναι, η αλήθεια είναι πως κουράστηκα, αλλά έχοντας στο μυαλό μου το πού θα στείλω τις καρτούλες μου, χαμογελούσα και η κούραση πήγαινε περίπατο!!!
      Σε ευχαριστώ για όλα τα όμορφα που μου γράφεις πάντα, Κική μου! Είσαι υπέροχο πλάσμα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κορίτσι μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  20. Τί μου λές τώρα???!!!! 'Εφτιαξες 50 κάρτες????? Φαίνονται υπέροχες πάντως!!!!! Καλέ, έχεις τόσα υλικά και εργαλεία και δεν μας δείχνεις τί άλλο φτιάχνεις??? ΄Το πορτοφολάκι για τις βελόνες και τα βελονάκια σου είναι πραγματικά υπέροχο!!!! Και σε πολύ όμορφο χρώμα!!!
    Να χαρείς και τα όμορφα δωράκια σου, Γιάννα μου!!!!

    Αααα, να μην το ξεχάσω.... τέλεια τα γαλλικούλια σου!!!!!! Μόλις γνώρισα και την Angie και πάω να χαζέψω λίγο στο μπλόγκ της...λατρεύω την Πορτογαλία (κι έχω κι εκεί ξαδέλφια!!!).
    Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ακρίβεια έφτιαξα 52 κάρτες συν μία που την είχα για... πειραματόζωο!!! ;-)
      Ξέρεις τί γίνεται? Φτιάχνω μικροπραγματάκια αλλά δεν μου βγαίνει να τα φωτογραφίσω... Έχω 2-3 κατασκευούλες όμως στα υπόψιν που μπορεί να σας δείξω!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η θηκούλα για τα βελονάκια μου! (Το χρώμα ήταν αυτό που είχα σε αφθονία γι' αυτό το χρησιμοποίησα!!! χαχα! :-) )
      Αλήθεια? Βρίσκεις καλά τα Γαλλικά μου? Αφού είσαι η ειδική, θα πω ευχαριστώώώώ! Έχω να μιλήσω από το γυμνάσιο Γαλλικά και τα εξασκώ μόνο στο blogging!! Ναι, να περάσεις από την Angie! Κάθε φορά που την επισκέπτομαι, μαθαίνω και ταξιδεύω!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      (Ή μήπως να πω: Câlins et bisous??!!!) ;-)
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Υπέροχες οι κάρτες σου αγαπητή μου Γιάννα.
    Και του χρόνου να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, γλυκιέ μου!!
      Να είσαι καλά!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!! :-)

      Διαγραφή
  22. Κοριτσάκι τελικά είσαι κρυφό ταλέντο. Ταλέντο στο πλέξιμο, ταλέντο και στις κατασκευή πολύπλοκων καρτών, για να μην σχολιάσω και την προνοητικότητά σου να τις έχεις έτοιμες ένα μήνα πριν.
    Μπράβο σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουουου! Από ταλέντα άλλο τίποτα! Μην κοιτάς που δεν σας τα αποκαλύπτω για να μην κομπλάρετε! Αμέέέέ!!!! Μόνο ταλέντα έχω!!
      ;-) χαχα!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, Ελενάκι μου!!!
      Να είσαι καλά και να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  23. Μπράβο μικρή...πολύ ωραίες οι Χριστουγεννιάτικες, όχι Χριστουγεννιάτικες, κάρτες σου! Τώρα αυτό τι σημαίνει...μόνο εσύ θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις. Όσο για το ταξίδι του φλιτζανιού...ονειρικό! Φιλιά πολλά... πεζά λίγο αλλά τι να κάνουμε... δεν είμαστε όλοι της ποίησης!χαχαχα...να γέλασα, δεν ήρθα άδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας διαφωτίσω λίαν συντόμως, καλλιτέχνη μου για τις κάρτες!!! (Καλέ, πας να βρεις λογική εξήγηση στα λεγόμενά μου? Ο τελευταίος που το προσπάθησε ακόμα φοράει ζουρλομανδύα! χαχα!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λογάκια σου! (Τώρα αν είναι πεζά... ε, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ!!! Μια χαρά παιχνίδι απολαυστικό κάνετε τα 2 σας!) ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Μαράκι!!! Πολλά και γελαστά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. Δηλαδή για να καταλάβω: εσύ ξεκινάς από την Πρωτοχρονιά να φτιάχνεις κάρτες χριστουγεννιάτικες (που δεν είναι χριστουγεννιάτικες) για τα επόμενα Χριστούγεννα! Σωστά κατάλαβα; :-p
    Εντάξει... από όσο μπορώ να διακρίνω, μιλάμε για υπερπαραγωγή! Μπράβο!
    Μπράβο και για τη χειροποίητη θήκη!
    Να χαρείς τα όμορφα δώρα της Σπυριδούλας! Και επί τη ευκαιρία, θα σε μαλώσω φιλενάδα (εσύ φταις, προδόθηκες από τη φωτογραφία): κάναμε κάρτες υπερπαραγωγή και αφήσαμε το νύχι στην τύχη του, με ένα απλό σχεδιάκι; Τς...τς...τς... Στην επόμενη ανάρτηση, θέλω να δω υπερπαραγωγή και εκεί (χρυσόσκονες, λαμπάκια, αγιοβασιλάκια, κλπ. κλπ), δεδομένου του ότι εσύ το κατέχεις το άθλημα με τα νύχια (μου το 'πε ένα πουλάκι...)
    :))
    Το ταξίδι του φλυτζανιού το λάτρεψα... τι φαντασία! Ζήλεψα λίγο, αλλά όσο κι αν το θέλω, δε με κόβω αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω να κάνω κάτι τέτοιο με τον καφέ... πριν πιω καφέ! ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα!!! Ναι, Έλλη μου! Αυτό ακριβώς κάνω! (Το βρίσκεις παράλογο? Δε νομίζω!!! ;-) )
      Το ότι με έκανες να ανέβω στην ανάρτηση και να δω τα νύχια μου, πού το πας? Αν θυμάμαι καλά, τα νύχια τα είχα σετάρει με το θέμα ενός γάμου που είχαμε εκείνο το Σαββατοκύριακο! [Προς υπεράσπισή μου: Πάνω στο κόκκινο νυχάκι υπήρχαν 6 ασημί στρασάκια και ένα πράσινο που σχημάτιζαν λουλουδάκι! :p ]
      *Μην ανησυχείς, ούτε εγώ θα μπορέσω να κάνω... καλλιτεχνίες με τον καφέ!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, μαϊμουδάκι μου γλυκό κ' υπέροχο! Σε φιλώ πολύ-πολύ!!! Πάντα να είσαι καλά!
      <3 :k <3 :k <3

      Διαγραφή
  25. Ρε τι ταλέντο εισια εσυ???? Αστερι φωτεινο!!! γεια στα χερια σου κοριτσαρα μου! εγώ παντως δεν παω πουθενά πουθενά πουθενα εδω θα μεινωωωωωωωωω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! Ξεσηκωτικό μου πλάσμα εσύ!!! Χαρά Θεού είσαι!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαράκι μου!!!
      Να είσαι καλά!
      Να περάσεις ένα υπέροχο και άκρως μελωδικό Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  26. Ταλεντάρα μου εσύ! Ταλεντάρα κι όχι απλά ταλέντο! Βελονάκι...Πόσες πολλές κάρτες! Αν και μου έβαλες μια ιδέα τώρα για κάρτα Χριστουγεννιάτικη με ένα μήνυμα (ατάκα) που λέει ένας καλός μου Φίλος... αλλά δεν ξέρω πως να τη φτιάξω! Εγώ φτιάχνω πιο απλές και πάνε χρόνια που έφτιαχνα... Προσπαθώ πάντως να καταλάβω τι ακριβώς εκπλήξεις ετοιμάζεις... για να δούμε κι εμείς!
    Μα και η τέχνη των Φλιτζανιών! Πάντως, Εγώ θυμάμαι παλιά όταν έτρωγα καρπούζι, έπαιρνα το πράσινο μέρος και με ένα μαχαίρι έκοβα μικρές λεπτές φέτες και η μαμά μου έλεγε: "Τι Μαρία, θα φτιάξεις κάτι σαν πατατάκια τώρα με την φλούδα του καρπουζιού;" Το θυμήθηκα και γι' αυτό το είπα:
    Σου στέλνω τα φιλιά μου αγαπημένη μου Γιάννα και φυσικά την <3 μου! Καλό, όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xixixixi! Πήρα προαγωγή: Δεν είμαι απλό ταλέντο-είμαι ταλεντάρα!!! (βλ. Ψώνιο-ψωνάρα! ;-) )
      Μαράκι, αν σου έρθει η ιδέα για κάρτα, βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως θα βρεις και τρόπο να τη φτιάξεις! (Αν μπορώ να βοηθήσω με τις ιδέες μου, πολύ ευχαρίστως...!) :-)
      Α, να κι άλλο κοινό μας! Όχι δηλαδή μόνο όταν ήμουν μικρή, ακόμα το κάνω: Ό,τι φλουδίτσες έχω από φρούτα ή λαχανικά συνηθίζω να τις ψιλοκόβω!! (Τις πετάω βέβαια μετά, αλλά διασκεδάζω πολύ τη διαδικασία του κοψίματός τους! χαχα!)
      Δεκτά τα φιλάκια! Δεκτή και η <3 σου! Θα τα προσέχω σαν τα μάτια μου!!! ^_^
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, ομορφιά μου!
      Να είσαι καλά και να περάσεις πολύ όμορφα το Σαββατοκύριακο!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  27. Κοίτα να δεις τι ανεπρόκοπο πλάσμα είμαι...50 κάρτες δεν έφτιαξα, δεν έπλεξα τίποτα, δεν έφτιαξα τίποτα, ούτε καν με τον καφέ μου δεν έπαιξα, κι από πάνω κοιτάζω να σου κλέψω και ιδέες για κάρτες.
    Εντάξει, μπορείς να κοιμάσαι, πλέκεις, φτιάχνεις κάρτες ήσυχη, γιατί μου φάνηκαν πανδύσκολες όσο και υπεροχότατες και η κατασκοπεία έληξε άδοξα!
    Να χαρείς τα δώρα σου!!
    Φιλιά πολλά και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τς! Τς! Τς! Αμάν, βρε Μαρίαααα!!! Μα, τίποτα πια δεν μπορείς να κάνεις?! Εντάξει, το καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να είσαι "Γιάννα" αλλά κάνε κι εσύ τις προσπάθειές σου! Α, εκτός κι αν δημιουργείς και απλά δεν έχεις ταλέντο στη φωτογραφία για να μας τα παρουσιάσεις! Μη ντραπείς: Ρώτησέ με ό,τι θέλεις! Θα σε διαφωτίσω στα πάντα: Φίλτρα, φακό, ζουμ, αντίθεση, τα πάντα! (Μου έχει δώσει συμβουλές ο Μπρικάκος! ;-) )
      Σ' ευχαριστώ πολύύύ, κορίτσι μου!!
      Να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  28. Τι ομορφιές βλέπουν τα ματάκια μας!!! Μπράβο χρυσοχέρα Γιάννα! Υπέροχες οι καρτούλες σου και η θήκη για τα βελονάκια έξοχη!!! Όσο για το ταξίδι του φλιτζανιού σου μοναδικό!!!
    Μπράβο βρε φίλη, γεια στα χεράκια σου!!!
    Πολλά γλυκά φιλιά, καλό σου Σαββατοκύριακο!
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας, κορίτσια μου!!! Σας ευχαριστώ πάάάάρα πολύ για τα όμορφα λογάκια σας! (Πείτε κι άλλα! Πείτε κι άλλα! :p )
      Να είστε καλά πάντα!
      Σας φιλώ πολύ και σας στέλνω πολλά ηλιόλουστα και πολύχρωμα φιλάκια για ένα απίθανο Σαββατοκύριακο!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  29. Τι να πω και εγώ τώρα !!! Αφού ξεκινάς τόσο νωρίς ετοίμασες τις όχι Χριστουγεννιάτικες κάρτες σου , έγκαιρα, ωραία και έσε εμάς να τρέχουμε !!!!Φωτιά έχουν πάρει τα χεράκια μου αλλά με τίποτα δεν προλαβαίνω !!!
    Τις φωτο του καφέ σου που δεν πίνεις και δεν πίνω τις θαύμασα !!!
    Να είσαι καλά κοριτσάκι μου με ότι κάνεις!!
    Φιλιά πολλά και καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, εσύ φτιάχνεις τόσο πολλά και άξια θαυμασμού έργα που πραγματικά το θέμα "χριστουγεννιάτικες κάρτες" μάλλον θα είναι λεπτομέρεια! ;-)
      Μεταξύ μας πάντως, δεν πιστεύω πως δεν προλαβαίνεις!!! Τα χρυσά σου τα χεράκια δουλεύουν ρολόι!!!! :-)
      (Ούτε εσύ είσαι του καφέ?! Δική μου είσαι εσύ!!! χαχα!)
      Να είσαι καλά, γλυκό μου πλάσμα! Έχεις πάντα την αγάπη μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  30. αστέρι, είσαι εκπληκτική.. τόσες κάρτες... τιμή μου που θα λάβω κι εγώ μία!! καλόν μήνα!! Με υγεία!! καλά Χριστούγεννα νάχουμε... οι ΄φωτο από ινσταγκραμ, τέλειες... κλπ κλπ.. Να σε χαιρομαστε! Γιατί είσαι αστερι!! μάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixixi!!! Πολύ μου άρεσε η ευχή "Καλά Χριστούγεννα!!!"
      Σε υπέρ-ευχαριστώ, Λαμπρινούλα μου! Πάντα με τον καλό σου λόγο!!!
      Φιλάκια πολλά-πολλά και ζαχαρωτά!!! Καλήμέρααααα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. (Το έλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
      καλά έκανες τόσον κόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου έχω κι εγώ δώρο.... λίγο υπομονή κι ετοιμάζεται!!!
      1000 ευχαριστώ είναι λίγα!!!!!!!!!!!!!!!
      Θα τα κάνω... 2000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακια!!! είσαι υπέροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      να σε χαίρεται ο Γιάννης!! Να σε χαιρόμαστε!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Πολύ χάρηκα! Είσαι η πρώτη που παραλαμβάνει για εφέτος!!
      Χάρηκα πολύ με τη χαρά σου!
      Σε υπέρ-ευχαριστώ για όόόόλα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=pVD0vULN2g0&feature=youtu.be

      Διαγραφή
    5. Εσύ έχεις βαλθεί να με κάνεις να βάλω τα κλάματα!!!!
      Είναι θαυμάσιο!!! Ευχαριστώώώ!!!!!
      <3 :k <3

      Διαγραφή
  31. Μα τι γίνεται εδώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; χαμός! :-D
    Τι να πρωτογράψω, θα ξεκινήσω με τις κάρτες (που δεν πολυκατάλαβα σε τι μπορούν να χρησιμεύσουν, αν όχι για χμ! προσκλητήρια;
    Δεν έχω πιει ποτέ καφέ, δεν έχω παίξει ποτέ τένις, μόνο πικ-πονγκ, δεν κάνω (πια) βελονάκι ούτε (πια) κατασκευές μια και για χρόνια ήταν το επάγγελμα μου (βιτρίνες και σκηνικά!), αλλά μου αρέσουν τα δωράκια και να "πέφτω" σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα.... σκέτη ψυχοθεραπεία!

    ΑΦιλάκια μετά πολλών bisous και calins, μια και το Γαλλικό έχει και εδώ πέραση! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμόόός! χαχα!
      Μπορώ να αποκαλύψω πως οι κάρτες είναι ευχετήριες! ΔΕΝ είναι προσκλητήρια!!! ;-) Υπομονήήήή!!!
      Αλήθεια, έπαιζες πινγκ-πονγκ? Πωπω! Εγώ δεν το έχω καθόλου! Μια φορά το επιχείρησα αλλά ήμουν περισσότερο επιθετική και βίαιη από όσο έπρεπε! χαχα! :D
      Το καταλαβαίνω αυτό που λες: Αν κάνεις κάτι επαγγελματικά, όσο και να σου αρέσει, έρχεται μια στιγμή που το ίδιο το αντικείμενο, ως χόμπυ πλέον, μπορεί και να σε κουράζει!
      (Για το Γαλλικό, ειδικές είναι η Angie και η Marie-Anne! Εγώ...τα βασικά!!! ;-) )
      Mille merci, Stefanie!!! Câlins et bisous!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Α! και μέγα ερώτημα:
    Στον Johnny στέλνει κανείς φιλάκια;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΦιλάκια στο αγόρι μας! :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να φτάσουν τα φιλάκια στον Johnny, πρέπει να έχουν περάσει από τον ελεγκτή-Joanna!!! ;-)
      χαχαχα!!!
      Τα φιλάκια σου, θα μεταφερθούν αμέσως, Μαγισσούλα μου!!!
      Να είσαι καλά!!!
      Όμορφο Σαββατόβραδο!!!

      Διαγραφή
  33. 50 κάρτες;;;; Τι υπερπαραγωγή είναι αυτή;;; Και μας έχει φάει και η αγωνία... Δεν είναι χριστουγεννιάτικες, δεν είναι πασχαλινές... τι να είναι άραγε;;;;; (θα μας φάει η αγωνία μέχρι την επόμενη ανάρτηση)!!!
    Έφτιαξες και θήκη με το βελονάκι, τι χρυσοχέρα είσαι εσύ!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!
    Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!
    Είναι πανέμορφα!!
    Οι φωτογραφίες σου με τα φλυτζάνια είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!
    Φιλάκια κατάμουτρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μπορεί να μην είχε (πολύ) γέλιο αυτή τη φορά η ανάρτηση και τις εντυπώσεις να έχουν κλέψει τα σχόλια, αλλά σας γέμισα αγωνία!!! Κάτι είναι κ' αυτό!! :p χαχα!!!
      Υπομονή κι εσύ! Θα δεις! -Μπορεί και πιο νωρίς από τον επόμενο μήνα!- :-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, Στελλίτσα μου!
      Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  34. Για κοίτα που ρωτώ το Συρ-γιαννακι καλέ με τι έκοψες όλα τα στρογγυλα ενα ενα με ψαλίδι; μην πειε ναι γιατί παραυτα πρέπει να έρθεις εδώ να πιάσεις δουλειά ...150 μπομπονιέρες και άλλα πολλά πολλά πολλά.... Βοήθεια!!
    Μπραβο για το τεχνικό μέρος και την εμφάνιση την λίγη που κατάφερα να δώ!!!! φιλάκια Σαββατιάτικα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Πότε πιάνω δουλειά? ;-) Η απάντηση είναι "ένα-ένα με ψαλίδι", Εφούλα μου! Είχα σκοπό να πάρω γνωστό μηχάνημα να μου κάνει τη δουλειά αλλά η τσέπη μου είχε άλλη άποψη!!! ;-)
      Μπομπονιέρες? Ετοιμάζεστε για βάπτιση? Μη μου πεις: Ροζ θα είναι, ε???? ^_^ Άντε, με το καλό!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου!!! Είσαι σκέτη γλύκα!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για έναν όμορφο μήνα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ενα - ενα Περνάς την odition με αριστα Σε περιμένωωωωω μικρό ξωτικούλι στο εργαστήριο μου (εγώ είμαι ο γερο βοηθός του Αη Βασίλη) και....... χαχαχα τιποτα απο ροζ αυτήν την φορά !!!Ολα κατακόκκινα ακρως χριστουγεννιάτικα μέχρι και το προ βάπτισης δαντελένιο φορεματάκι θα έχει μικρούλες τόσο δα κόκκινες πινελιές!!! μεταξύ μας ναι;;;;;; είναι μυστικό για την μεθεπόμενη ανάρτηση!!! φιλάκια

      Διαγραφή
    3. Το μικρό ξωτικό έχει καταχαρεί!!! Ε, δεν είναι και μικρό πράγμα να περνάς στην οντισιόν και μάλιστα να έχεις την έγκριση μια καλλιτεχνάρας όπως εσύ!!! :-)
      Σςςςςςςςς! (Κρατώ επτασφράγιστο το μυστικό σου!!! Περιμένω να δω με αγωνία τί αριστουργήματα φτιάχνεις!!)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και κατακόκκινα, κούκλα μου!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  35. Αχ, πολύ χαίρομαι που είχα κι εγώ την τιμητική μου στην μηνιαία σου ανάρτηση! Δηλαδή τον Δεκέμβριο δεν θα έχεις να πεις τίποτα για μένα; :) :) :) :) Περιμένω! Φιλιά πολλά και πάντα δημιουργική κοριτσάρα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Πού ξέρεις? Μέχρι τον Δεκέμβριο, μπορεί να σου αφιερώσω όλη την ανάρτηση!
      Μια... νυφούλα έχουμε! :p
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Πετράδι μου! Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Όμορφο Σαββατόβραδοοοοοο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  36. Ορίστε κατέβηκα .. στην θέση μου . να μην λες οτι κλεβω σχόλια!!!
    Αυτά είναι χάλια δηλαδή; οχι πες μου οτι ειναι να ανεβω στην Συρο να σε δείρω.. ;)βρε Συριανακι μου τοοοοοση δουλεια με τις καρτουλες εκανες.. δεν μας λες ομως τι θα κανεις με αυτες και μας έχει εξαψει την φαντασία....αααα και την θήκη για τα βελονακια που έπλεξες που την βαζεις αυτή μου λες; και δεν εννοώ που την ακουμπας; :D :D από όλα ξερεις να κανεις μπραβο σου μικρή μου....το καλυτερο νοικοκυροκόριτσο θα μας παρει ο Γιαννης..!!:) :) με γεια και τα δωρακια σου να τα χαρείς ....Συριανάκι μου και δεν γελαμε με τα χάλια σου...βρε..αλλα γελαμε με τα σχόλια που γραφουμε για τα χάλια σου ενταξει;:D:D ελα φιλακια αργοπορημενα σου στελνω μεταμεσονύχτια.... :k :k θα τα ξαναπουμε εννοείτε..!!! <3 <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιαιαιαιαιαι!!! Να έρθεις στη Σύρο!!!! Να έρθεις!! (Ε, κι αν θέλεις να με δείρεις, τί να κάνω? Θα υποκύψω!!! χαχα!!! ;-) )
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν και οι καρτούλες και η θηκούλα μου!!! (Θα βάλω τον Γιάννη να διαβάσει όλα τα σχόλιά σας! Νομίζω πως αναφέρθηκε πολύ το όνομά σε αυτή την ανάρτηση!!! ;-) )
      Οκ, η ώρα που με επισκέφθηκες είναι.... φυσιολογική!!! Δεν σε μαλώνω που ξενυχτάς!!!!! :-)
      Ανταποδίδω τα φιλάκια και εννοείται πως θα τα ξαναπούμε! (Σιγά που θα μου γλίτωνες!!!)
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά, Ρουλάκι μου!!!
      Καλό μεσημεράκι!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  37. Bueno cuanto trabajo con esas tarjetas de Navidad y que bien van a quedar, me encanto el bolso de punto para guardar los ganchillos y el café tiene mucho arte.
    Besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¡Gracias amiga! ¡Eres tan dulce! :-)
      Me alegro de que te haya gustado mis tarjetas de Navidad y mis esfuerzos crochet !!!
      Tienen una semana maravillosa!
      ¡Abrazos y besos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  38. Χαρά στην υπομονή σου βρε κορίτσι! Μπράβο, πολύ σε χαίρομαι! Πέρα από την μαγειρική, δεν το έχω με τα diy και τα δημιουργικά, αλλά χαίρομαι τους ανθρώπους που φτιάχνουν με τα χεράκια τους μικρά (και μεγάλα) θαύματα.
    Καλή συνέχεια! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί? Μικρό πράγμα είναι η μαγειρική? Εκεί κι αν θέλει υπομονή, τέχνη και αγάπη!!! :-)
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Εύα!
      (Πολύ μου άρεσε το Χριστουγεννιάτικο decor στο σπιτάκι σου!!! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!!! Καλό βραδάκι!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  39. 50 κάρτες ......ουφ αυτό θέλει δουλεια .....
    Η θήκη σου είναι υπεροχή ..μπράβο χρυσοχέρα ...
    πολύ καλή δουλεια .... φιλάκια πολλα και καλή εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Ειρηνάκι μου! Και δουλειά και υπομονή θέλει αλλά... τα κατάφερα!!! :-)
      Σε ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου!
      Μόλις πέρασα από το blog σου και είδα τα αριστουργήματά σου!!! ^_^
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για όμορφη εβδομάδα!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  40. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Καταπληκτικές οι καρτούλες σου χαρά στην υπομονή σου!!! Η θήκη που έπλεξες πανέμορφη και πολύ πρακτική!!! Να είσαι πάντα δημιουργική!!! Χαίρομαι που σου άρεσε το δωράκι μου να είσαι πάντα καλά!!! Λάτρεψα και τις φωτογραφίες από τα φλιτζανάκια!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρχε περίπτωση να μη μου αρέσουν τα αριστουργήματά σου?!
      Είναι όλα εξαιρετικά! Μόνο που στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να φωτογραφήσω καλύτερα το χελωνάκι και το αδίκησα πολύ...
      Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ, αστέρι μου! Χαίρομαι που σου άρεσαν και οι δικές μου απόπειρες δημιουργίας! (Από κοντά μάλλον είναι καλύτερες! ;-) )
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Σπυριδούλα μου! Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  41. Τι κάρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές Γιάννα μου!Γειά στα χεράκια σου.
    Και η θήκη υπέροχη να μαζέψει τα βελονάκι σου.
    Πάντα να'χεις όρεξη και χρόνο να δημιουργείς έτσι υπέροχα.

    Οι δε ζωγραφιές με το φλιτζάνι καταπληκτικές!

    Φιλάκια πολλά γλυκιά μου
    για μια όμορφη εβδομάδα.

    Κάθε φορά πατάω και ένα εικονίδιο για φιλάκια
    και πάντα με βγάζεις έξω και ξαναγράφω το σχόλιο
    να 'δω πότε θα το μάθω να μην πατάω χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, σ' ευχαριστώ πολύ, Ελενάκι μου! Να είσαι καλά!
      Μακάρι όλοι να έχουμε όρεξη για δημιουργίες! Είναι πολύ χαλαρωτικό!
      Ουπς! Λυπάμαι για το μπέρδεμα με τα εικονίδια! Ξέρω πώς είναι να "χάνεις" το σχόλιό σου και να πρέπει να ξαναγράφεις... Βασικά, σου δείχνει τί σύμβολα να πατήσεις για να δημιουργηθεί το φατσάκι! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ηλιόλουστα, κορίτσι μου!
      Να είσαι καλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  42. Μπορεί να ξεροστάλιασα να περιμένω ένα μήνα αλλά γέλασα και μάλιστα πολύ με το πάθημά μου!
    Νόμιζα λοιπόν πως στην παρουσίαση των παλιότερων καρτών παραπέμπεις σε άλλες αναρτήσεις και ερχόμουν κεφάτη (διαθέτοντας χρόνο) να καθίσω να σε απολαύσω με την ώρα. Εσύ βέβαια ήσουν σαφέστατη ως προς τα τρία λεπτά αλλά άνθρωποι είμαστε! Λάθη κάνουμε! χαχαχα Και μην μου πεις κάτσε δες από μόνη σου παλιότερες αναρτήσεις, έχω φύγει ήδη! :P
    Τι να πω για τις κάρτες βρε εσύ; Κανονικές υπερπαραγωγές όχι απλά κάρτες. Γειά στα χέρια σου και την υπομονή σου βεβαίως βεβαίως. Φυσικά και για τις πλεκτές δημιουργίες σου.
    Την Σπυριδούλα την γνωρίζω και έχω την χαρά να φορώ δικές της δημιουργίες.
    Θα φύγω τελικά με έναν μεγάλο προβληματισμό. Μετά από αυτή την υπέροχη παρουσίαση των φλιτζανιών, τι φλιτζάνι θα φωτογραφίσω τώρα εγώ για το ταξίδι του φλιτζανιού; Ε;ε;
    Φιλάκια πολλά Γιάννα μου.Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια στις υπερπαραγωγές σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια, είχα σκοπό να σας παραπέμπω με τα link στις προηγούμενες αναρτήσεις, αλλά σας... λυπήθηκα!!! χαχα! ;-)
      Μη φοβάσαι: Δεν έχω σκοπό να σε στείλω να διαβάσεις πιο παλιά posts! (Όχι ακόμα, τουλάχιστον!)
      Μα, δεν είναι σπουδαίο πλάσμα η Σπυριδούλα? Μπορεί να ήταν και από τα πρώτα άτομα που "γνώρισα" εδώ μέσα! Τη λατρεύω πολύ-πολύ!
      Να είσαι καλά, αστέρι μου! Σ' ευχαριστώ πολύύύ και μεταξύ μας: Δεν νομίζω πως με τις φωτογραφίες που τραβάς, θα είχες ποτέ πρόβλημα έμπνευσης, ούτε φλιτζανιών, ούτε τίποτα! Το 'χεις!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  43. Κάρτες είναι αυτές καμάρι η…..στρατιωτάκια έτοιμα για παρέλαση στην……Βόρειο Κορέα;
    Δεν κάνω πλάκα!
    Έχεις δει παρέλαση στην Πιονγκγιάνγκ;
    Αν δεν έχεις δει πάρε να πορεύεσαι και αν έχω άδικο……φτύσε με!χα,χα,χα
    http://piraeusview.gr/2015/10/megaliodis-stratiotiki-parelasi-sti-v-korea/
    Τις φιλούρες μου και να χαρείς τα δωράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Έχω δει! Έχω δει!
      Ε, τί να κάνω, βρε Xristin? Κάπως έπρεπε να τις παρατάξω τις κάρτες για να χωράνε στις φωτογραφίες!!! :-)
      Thanks, μουρλοκομείο μου!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  44. Τι να πω πια για σενα Χουανιτάκι μου πολυτάλαντο!! Θα πρεπε να δουλεύεις σε εργοστάσιο φασόν με τόσες κάρτες που έφτιαξες κ ολόιδιες όλες!!! Υπέροχο δε κ το τσαντάκι!!! Οι εικόνες εκπληκτικές!!! Σε φιλώ γλυκάαα!!! 😚😚😚😚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa! Βάζω πλώρη να ψάχνω τις αγγελίες!! (Εργοστάσιο να δούμε πού θα βρω! :p )
      Εβονιτουλίνι μου, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Να είσαι καλά και όόόό,τι καλύτερο στα νέα σου ξεκινήματα, κούκλα μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Σωστή διαπίστωση!! Χαχα.. ευχαριστώ πολύυυυυυ.. φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
    3. Φιλάκια πολλά και ολόγλυκα, ομορφιά μου!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  45. Εντάξει εσύ μας έβαλες τα γυαλιά!! 8) Αυτό θα πει οργάνωση! Εγώ απο το καλοκαίρι αρχίζω και σκέφτομαι τα Χριστούγεννα αλλά δεν φτιάχνω, φοβάμαι το δούλεμα απο το αρσενικό!! :D :D Θαυμάζω την υπομονή σου να φτιάξεις 50 κάρτες!! Η θήκη για τα βελονάκια σου πανέμορφη! Περιμένω και άλλες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.. έχεις το christmas spirit μέσα σου!! χαχαχα Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Christmas Spirit άλλο τίποτα!!! Ξεχειλίζω! (Ούτε τα γενέθλιά μου δεν διασκεδάσω τόσο!) Κοίτα, για άλλες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, δεν το βλέπω... Κάτι ετοιμάζω όμως που -αφού μου το ζητάει το κοινό μου!- θα πρέπει να το φωτογραφίσω! ;-)
      Ή σας βάζω τα γυαλιά, ή όχι, βρε παιδάκι μου! χαχα!
      Να είσαι καλά, Λενιώ μου γλυκιά! Ελπίζω το ποδαράκι να είναι καλύτερα!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  46. ΩΩΩΩ! Αυτό θα πει Χριστουγεννιάτικο πνεύμα,έχει μπει για τα καλά μέσα σου!!!!!!
    Υπέροχα όλα!!!!Αυτή τη θήκη για τα βελονάκια τη λάτρεψα!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! Για τα καλά, δε λες τίποτα, Ρένα μου!
      (Χαίρομαι που σου άρεσε η θήκη! Με έχει βολέψει πολύ είναι η αλήθεια!) :-)
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  47. Α εσύ έκανες πολλές κάρτες, όχι αστεία! μπράβο κοριτσάρα μου, χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου :) λέω να αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά μήπως και μια φορά τα έχω έτοιμα στην ώρα τους! Φιλάκια πολλά γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να ομολογήσω πως ήθελα να φτιάξω περισσότερες, αλλά τελικά δεν.. ... ... ;-)
      χαχα!!!
      Να αρχίσεις, Lyrielάκι μου! Να αρχίσεις! Τελείως αυθόρμητα αλλάζει η διάθεσή σου όταν μπαίνεις σε xmas mood! Σε ευχαριστώ πολύ και σου στέλνω όόόλη μου την αγάπη!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  48. "A AMIZADE VERDADEIRA SORRI NA ALEGRIA,
    CONSOLA NA TRISTEZA,
    ALIVIA NA DOR E
    SE ETERNIZA EM DEUS"(J.Calvet)
    UM GRANDE ABRAÇO, MARIE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μα τι σκάρωσαν τα χεράκια σου και πάλι, Συριανάκι!!! Πόσες καρτούλες! Εμ, έτσι είναι! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!!!! Και η θηκούλα είναι γλύκα! Και η φλυτζανοκατάσταση όνειρεμένη!!! Να'σαι καλά, λουκουμάκι!!! Ραντεβού τον άλλο μήνα , ελπίζω και με άλλα χριστουγεννιάτικα !!!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιιχιι! Σε ευχαριστώ πολύ, Pepiτούλα μου! Είσαι πολύ γλυκιά!
      Χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν καλλιτέχνες όπως εσύ, με ενθαρρύνουν! :-)
      Χμμ... Λες να δείξω κι άλλα χριστουγεννιάτικα στην επόμενη ανάρτηση? Ιδέα δεν έχω τί θα κάνω! Πρέπει να βρω θέμα! χαχα! ;-)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!!! Καλό βραδάκι!!! Να είσαι καλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  50. Να πω ψέματα οτι δεν έχω δουλειά και πέρασα να δω τι κάνεις ....όχι .. εχω πολύ δουλεια αυτον τον καιρό Συριανακι μου ετοιμαζω διαφορα για τα παζαρια αλλα δεν γίνεται να μην περασω να πω μια καλήσπερα ... γιατί για καλημερα χλωμό το βλεπω...να διαβασω ..... είπαμε ειμαι μαζοχα..... να γελασει το χειλακι μας βρε παιδί μου.. να είσαι καλα μικρή μου ... φιλακιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου Ρουλάκι μου, ως δια μαγείας, μου απορρόφησε την κούραση όλου του Σαββατοκύριακου! Ήταν η τελευταία μας (προγραμματισμένη) εκδήλωση και η πιο απαιτητική επίσης! Όλα κύλησαν άψογα, αλλά η κούραση πλέον είναι εμφανέστατη!!! ;-)
      Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι πάντα εδώ για εμένα, σμαραγδένια μου ψυχούλα! Είσαι υπέροχη και σε λατρεύω πολύ-πολύ!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Καλό ξημέρωμα!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. je laisse des voeux pour une bonne semaine!
      que l'amitié et l'amour entre les peuples finissent par être les plus forts

      Angie

      Διαγραφή
    3. Merci, Angie!
      Avoir une belle nouvelle semaine!
      Bisous!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  51. Με γειές με γειές! Και οι καρτούλες φαίνονται πρωτότυπες. Ανυπομονώ να δω την επόμενη ανάρτηση. Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Χριστινάκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
      Οι απορίες θα λυθούν στην επόμενη ανάρτηση! ;-)
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  52. Καλέέέεε αυτό θα πει προνοητικότητα! Ξεκίνησες πριν το Πάσχα για... τα Χριστούγεννα! ;)
    Πόσα ταλέντα έχεις πια! Με έχεις εντυπωσιάσει με αυτές τις κάρτες σου που φαίνονται τόσο ξεχωριστές!!! Μπράβο σου!!! Και για τη θήκη τι να πω... άξια! μπράβο, γεια στα χέρια σου! τέτοια βλέπω και ζηλεύω!!!!!!
    Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί κι εγώ κάπως έτσι μόλις πάω να κάνω κάποια δημιουργία, με κοιτάνε όλοι περίεργα και τελικά δεν κάνω τίποτα :|
    Φιλάκια πολλά πολλά Γιάννα μου! Καλή εβδομάδα εύχομαι!!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουουουου! Αμέτρητα ταλέντα! Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω?! ;-) χαχα!
      Χαίρομαι, ομορφιά μου που σου άρεσαν τα πραγματάκια που έφτιαξα και αν μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή (ως γηραιότερη και σοφότερη!!!!!!), μην ακούς κανέναν!!! Αν σου έρθει έμπνευση για δημιουργία.... just do it!!!!
      ;-)
      Να είσαι καλά, Αναστασούλι μου υπέροχο!!!
      ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα! Καλό βραδάκι!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  53. χαχαχα πάλι καλά που πρόλαβες!!!
    Ξεκίνα τώρα για του χρόνου!Αν τις έβλεπα έτσι δεν θα έβγαζα άκρη αλλά επειδή το είδα σε πολλές φίλες που τις έστειλες είναι υπεροχότατες!Μου άρεσαν και οι προηγούμενες πολύ,ειδικά η τελευταία(δεν θυμάμαι όνομα και δεν πηδάω ξανά οοοολα αυτά τα σχόλια συμπάθα με)!!
    Ωραία και τα βραχιολάκια,να τα χαρείς!κάθε δώρο είναι αφορμή για χαμόγελο άλλωστε όταν είναι από καρδιάς!!
    φιλάκια πολλά πολλά δημιουργικό μου πλάσμα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μη το γελάς: Οριακά τις ετοίμασα! Ήταν χρονοβόρες οι άτιμες! ;-)
      χαχα! Πονηρούλα! Πρόλαβες και τις είδες ολοκληρωμένες εσύ! :p
      Χαίρομαι που σου άρεσαν και οι κάρτες, Νικολέτα μου και τα δωράκια της Σπυριδούλας! Θα συμφωνήσω μαζί σου: όταν κάτι είναι από καρδιάς, αξίζει όλα τα χαμόγελα του κόσμου!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  54. Γιάννα μου, έλαβα την καρτούλα σου!Πραγματικά από τις πιο όμορφες κάρτες που έχω δει ποτέ μου, τόσο για τη δουλειά της όσο και για το νόημά της!Σε ευχαριστώ και για την καρδούλα (πότε θα μάθω να πλέκω, λέμε!)και ακόμα περισσότερο που δε με ξεχνάς και με κάνεις να χαμογελάω με τα δωράκια σου και τις ευχές σου!Καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος μου μοιράζεται σε παιδότοπους και άπειρα στολιδάκια-λαστιχοπιαστράκια μαλλιών, αλλά κάποια στιγμή θα επανέλθω δριμύτερη!Και πάλι ευχαριστώ!Σε φιλούμε το Μαρουλάκι μου και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου, Πηνελοπάκι!!! Πόσο χαίρομαι!!! ^_^
      Μπορεί να μου λείπεις από το blogging, αλλά η αδυναμία που σου έχω, δεν καταχωνιάζεται, κούκλα μου! Πωπω, θα έχει μεγαλώσει και το Μαρουλομάρουλο!!! Άντε, χαλάλι της που σε κρατά μακρυά μας!!! ;-)
      Να είσαι καλά, αστέρι μου! Εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε! Δεν χανόμαστε!
      Αγκαλίτσα και άπειρα φιλάκια για όλους σας!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  55. Ότι και να κάνεις είναι πάντα τόσο όμορφο γλυκιά μου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, τί γλυκιά που είσαι! Ευχαριστώ πολύύύύ!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  56. ✿ه°
    Trabalhos lindos!
    As imagens de café com biscoito me encantaram!
    Imagine começar um dia assim, com imagens tão doces!!!

    Ótimo domingo! Boa semana!
    Beijinhos.
    ♪♫˚·.♩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Você está tão certo, amiga! Dias seria muito mais bonito, então!
      Muito obrigado!
      Tenha um lindo semana!
      Abraços e beijos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  57. Ειμαι και εγώ μια απο τις τυχερες που πήραν την καρτούλα σου Συριανακι μου και πολύ ευχαριστω σε.. ματια μου... για τις ευχες και τον κόπο σου.. το λιγότερο που μπορουσα να κανω ηταν να σε ευχαριστησω και αυτην την φορα απο τον δικο μου χώρο....εκανες πολλες απο εμας να χαμογελασουμε :D και αυτό ειναι το σημαντικότερο ολων...να σε εχει ο Θεός καλά και να μην χάσεις ποτε το γέλιο απο τα χειλη σου μικρή μου...:D :D να περνας ομορφα ναι;.φιλακιαααααα!!. :k :k <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, Ρουλάκι μου! Εγώ είμαι τυχερή που σας έχω στη ζωή μου! Είναι ευλογία να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που ίσως υπό άλλες συνθήκες να μην γνώριζες ποτέ! "Πίσω από αυτή την ψυχρή οθόνη", έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει πολύ ζεστούς ανθρώπους! Εγώ λοιπόν θα έπρεπε να σας ευχαριστώ!!! <3
      Στο έχω ξαναπεί: Είσαι Σμαράγδι, όνομα και πράγμα!!!
      Να είσαι καλά, γλυκιά μου!!!! Σε υπέρ-ευχαριστώ για όλα!!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μες τη γλύκα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Εδώ ειναι τα σχόλια εγω γιατι τα γυρευα εκει; χο..χο.. και αφησα και σχόλιο .. οχι για να δεις τι εξυπνο παιδι ειμαι...χι.χιχ. φιλακιαααα!1

      Διαγραφή
    3. αχαχα! Γι' αυτό ρώτησες πού είναι τα σχόλια? Νόμιζα πως μου έκανες πλάκα!!!
      Αχ, βρε Ρουλάκι!!! Είσαι μια γλύκα!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  58. Τι όμορφος αυτός ο λογαριασμός στο Instragram? Εννοείται ότι τον ακολούθησα ήδη με το που το διάβασα!
    Καλά για τις καρτούλες δεν έχω τι να πω. Είναι τέλειες και εσύ σούπερ δημιουργική! Απορώ πώς τα σκέφτεσαι όλα αυτά τα υπέροχα! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τα δωράκια μου! <3
    Φιλάκια πολλά πολλά! :* :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, μα είναι εκπληκτική η κοπέλα! Τί να λέμε?!
      Χιχιχιχι!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου, γλυκιά κοκκινομάλλα μου! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ταπεινές δημιουργίες μου!!! ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για μια θαυμάσια εβδομάδα!!!! Να περνάς όμορφα!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Merci, Angie!
      Bon weekend à vous aussi! :-)
      Baisers!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  59. Dear friends
    Beautiful works !!! I loved!!!
    Like Origami!
    Thank you! For visiting my blog.
    God bless your life.
    Kisses and hugs direct from Brazil.
    Sueli Guedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Obrigado por visitar o nosso blog, Sueli, e por suas palavras doces!
      Você é adorável! :*
      Desejo-lhe tudo de melhor, querida!
      Abraços e beijos!
      <3 <3 <3

      Διαγραφή

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.