❤ Πού και πού θα τα λέμε! ❤
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΈΝΑ TAG... ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!!

Ένα tag, δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά... 18??? Ναι... Ναι... 18 άτομα, μας προσέφεραν  βραβειάκι, με αντάλλαγμα να πούμε 11 πράγματα για εμάς!!! Αν αρχίσω να αναφέρω ένα-ένα τα blogs που μας ζήτησαν να συμμετέχουμε, μάλλον αυτό θα αποτελούσε ανάρτηση από μόνο του!!!
Λοιπόν: 11 πράγματα για εμάς (για εμένα, δηλαδή!!!)

1. Πάντα λάτρευα τα κόκκινα μαλλιά!!! Από τα 16 μου μέχρι τα 26 μου, πειραματιζόμουν με διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, με χρωμοσαμπουάν , βαφές, ανταύγειες, κτλ. κ' τελικά, τα 2 τελευταία χρόνια, τα άφησα στην ησυχία τους κ' έχω το φυσικό μου χρώμα: Μαύρο!!!

2. Προσπαθώ, όσο δεν φαντάζεστε, να υπάρχει χιούμορ στη ζωή μου!!!

3. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ζωάκια!!!

4. Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου αντικείμενα είναι η δερμάτινη πολυθρόνα-κούνια, που μου έκανε δώρο ο Γιάννης πριν λίγα χρόνια!!! Είναι πολυθρόνα...ΗΧΕΙΟ!!!

5. Δυσκολεύτηκα πολύ να αποχωριστώ τις Dr Marteens αρβύλες μου, αλλά πλέον ο έρωτας έχει νέο όνομα: 12ποντο (τουλάχιστον!) τακούνι στιλέτο!!! (Όχι για όλες τις ώρες, ασφαλώς!!!) Το τζινάκι... διαχρονική αξία!!!

6. Δεν έχω υπάρξει καπνίστρια κ' νιώθω περήφανη γι' αυτό!!!

7. Έχω μανία με το βούρτσισμα των δοντιών... Απαραιτήτως  2 φορές ημερησίως (ίσως και 1-2 extra... να υπάρχουν!!!)

8. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ασχολούμαι με τον αθλητισμό, είτε ενεργητικά (μπάσκετ, βόλευ),  είτε  παθητικά, παρακολουθώντας αγώνες ακόμα και στα πιο περίεργα αθλήματα... Από ποδόσφαιρο κ' μπιλιάρδο, μέχρι ski-jump κ' curling!!!

9. Γεννήθηκα καλοκαίρι, ζω σε νησί... Αλλά... ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!  Μου αρέσει η βροχή κ' νιώθω σαν παιδί στη θέα του χιονιού!!! (Τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση των αστέγων κ΄των αδέσποτων, το σκέφτομαι 2 και 3 φορές πριν ξεστομίσω αυτή μου την προτίμηση...)

10. Οκ,  σιγά τα νέα... Έχω μια τόόόση δα αδυναμία στα γλυκά!!!

11. Από πολύ-πολύ μικρή, έχω περάσει διάφορες μουσικές... φάσεις!!! Τώρα, λόγω δουλειάς, ακούω τα πάντα, αλλά  εξακολουθώ να νιώθω πιο οικεία με έντεχνα κ' rock ακούσματα!!!

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να πείτε 11 πράγματα για εσάς κ' να πάρετε το βραβειάκι σας από ΕΔΩ!!!





Πριν πάμε στο κύριο μέρος της ανάρτησής μας, να σας ενημερώσουμε για το εξής: Μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων, 5 φορές δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο blog μας κ' εμφανιζόταν μια οθόνη που έλεγε πως η διεύθυνση του blog μας... καταργήθηκε!!! Και κάθε φορά τα ίδια: Δηλώναμε τον αριθμό του κινητού μας, μας έστελναν έναν κωδικό κ' τσα! να σου ξανά το blog μας!!! Αν, σε περίπτωση, προσπαθήσετε να μπείτε κι εσείς στο blog μας κ' δεν... μας βρείτε εδώ, μην ανησυχείτε!!! Μάλλον, θα βαρεθήκαμε την διαδικασία επανενεργοποίησής του κ' θα εγκαταλείψαμε τις προσπάθειες!!! Don't worry!!!






Και όμως, είναι γεγονός!!! Πότε ήταν που ευχόμασταν "Καλή χρονιά" κ' τώρα έφτασε  κιόλας  η Άνοιξη!!!
Άνοιξη... Λουλούδια... Χρώματα.... Εξορμήσεις/Αποδράσεις στην εξοχή... Αρώματα φύσης... Παιδικά γέλια (κατά βάθος χαίρονται γιατί ξέρουν πως το καλοκαίρι είναι κοντά!!!)... 
Είναι η εποχή, που σιγά-σιγά, αποφασίζουμε να αποβάλουμε τη μουνταμάρα του Χειμώνα κ' να γίνουμε πιο... αισιόδοξοι!!! (Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε!!!)
Για αυτήν, την πρώτη ανοιξιάτικη ανάρτηση για φέτος, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας φωτογραφίες με λουλούδια κ' μωράκια!!! 'Η για την ακρίβεια, μωράκια... "μεταμορφωμένα" σε λουλούδια!!! Ασφαλώς, πρόκειται για ένα project της Anne Geddes, που υποθέτουμε πως λίγο-πολύ, οι περισσότεροι από εσάς, κάπου-κάπως-κάποτε, θα το είχατε δει!!!
Όσες φορές όμως κ' να το δεις... η άνοιξη δεν έρχεται στο μυαλό σου???


















Και για το τέλος, κράτησα ένα υπέροχο δωράκι που κέρδισα από ένα υπέροχο κορίτσι!!! Η Σοφία από το Beauty In Crisis, σε ένα από τα Giveaways της, ανάμεσα στα ονόματα των νικητών, ανακοίνωσε κι εμάς!!! Το δωράκι ήταν ένα Wrappz αυτοκόλλητο κάλυμμα για το κινητό σε όόόόό,τι σχέδιο θέλω!!! Την ίδια μέρα όμως, που έλαβα τον κωδικό για το δώρο μου, το κινητό μου... πέθανε...!!! Και σιγά μην περίμενα να το αντικαταστήσω πρώτα κ' μετά να κάνω την παραγγελία μου... Δεν φημίζομαι για την υπομονή μου!!! Αποφάσισα λοιπόν, να τροποποιήσω την παραγγελία κ' αντί για κάλυμμα κινητού, να παραγγείλω κάλυμμα για το επαγγελματικό μας laptop!!! (Ούτως ή άλλως, στις εκδηλώσεις, η... πλάτη του laptop... είναι η... διαφήμισή μας!!!) Και ιδού!!!



Ειλικρινά, έκανα πολλές προσπάθειες για να πετύχω το επιθυμητό απoτέλεσμα στις φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς, αδικείται πολύ το δωράκι μας... Είναι πολύ πιο όμορφο live!!!
Έτσι κι αλλιώς, το θέμα δεν είναι μόνο να δείτε το δωράκι μας, αλλά να επισκεφθείτε κ' το sssssssuper blog της Σοφίας!!! Είναι υπέροχο πλάσμα κ' ό,τι κάνει, το κάνει με σεβασμό κ' αγάπη!!!



Την αγάπη μας!!! Τα ξαναλέμε 5 Απριλίου!!!

We do not own any of the images, videos, music etc, hosted in this blog, unless our logo is contained on them.
No copyright infringement intended.